Павербанки для смартфонів: ключові переваги, види та вибір

Сучасні мобільні телефони мають багато різноманітних можливостей, є багатофункціональними пристроями. Платою за це стає велика витрата енергії, що потребує постійного підзаряджання пристроїв. Виробники випускають зовнішні акумулятори, названі повербанком, щоб поповнювати заряд смартфона від централізованих джерел електрики. Пропонується замовити електроніку на androprice, де є великий та різноманітний вибір подібних пристроїв.

Переваги

Дані пристрої є по суті великим акумулятором, що дозволяє накопичувати енергію, і зберігати її тривалий час, щоб заряджати смартфони та інші мобільні пристрої. У цьому плані вони універсальні, підходять також для планшетів, звичайних мобільних телефонів, ноутбуків.

Мають значну ємність, можуть поповнити заряд смартфона неодноразово, продовжуючи термін його роботи в інтенсивному режимі експлуатації. Розміри пауербанку, його вага дозволяють носити чи возити із собою, розміщуючи навіть у кишенях пальто, курток, укладаючи у портфелі, рюкзаки, сумки.

Є велика різноманітність пристроїв за розмірами та вагою, зовнішнім виглядом, ємністю, вартістю, що дозволяє легко підібрати варіант для конкретних потреб. Пристрої міцні, надійні, витримують велику кількість циклів заряджання та розрядки. Вартість може бути різною, найпростіші варіанти мають невелику ціну при збереженні всіх своїх корисних якостей.

Види та вибір

При покупці повербанків варто врахувати їх особливості та технічні характеристики. Є певні види пристроїв із розподілом за конкретними параметрами:

  1. Місткості приладів, що вимірюється міліамперами на годину. Є варіанти від 1500 до 50 000 мАг. Варто врахувати, що є прямий зв’язок між ємністю та розмірами пауербанків.
  2. Струм заряджання впливає на швидкість процесу. Є види повербанків із 1 А, вони підходять для звичайних кнопкових мобільних телефонів. Для серйозного смартфона потрібно 2 А, для планшета ноутбука вибирають прилад з 3 А.
  3. Кількість вихідних портів та їх типи. Для заряджання можна використовувати microUSB, USB Type-C. для смартфонів або DC для ноутбука. Для айфонів попередніх випусків потрібен роз’єм Lightning.
  4. Варіанту зарядки пауербанку. Всі прилади одержують енергію від звичайних розеток при підключенні через USB, проте є види з можливістю заряджання від сонячних батарей, автомобільного прикурювача.

В цілому при виборі пауербанку варто визначити кількість пристроїв, що заряджаються, тип смартфона, розміри і вага самого зовнішнього акумулятора щоб врахувати весь комплекс параметрів.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button